Doe Mee

Doe Mee aan de wederopbloei van Hengelo

Voel jij je niet gehoord, heb je zelf idee├źn over de wederopbloei van Hengelo? Loop je als inwoner en/of ondernemer tegen zaken aan die anders moeten of beter kunnen en heb je ook nog eens de oplossingen?

Geef onderstaand je top 3 van zaken die beter kunnen in je wijk of in Hengelo. Dit vormt de basis van het programma voor de wederopbloei van Hengelo. Bedacht vanuit de behoefte van inwoners en ondernemers, zoals een echte democratie hoort te zijn.

    Wil je op de hoogte blijven van de resultaten? Vul dan onderstaande je gegevens in. Zo niet, laat dan onderstaande velden leeg.

    Standpunten en oplosrichtingen

    Belangrijk is te weten, dat de standpunten niet veranderen van Lokaal Hengelo, maar de oplosrichtingen kunnen veranderen door voortschrijdend inzicht. In deze dynamische wereld waar innovaties zo snel gaan is het niet verstandig om je oplossingen voor 4 jaar in beton te gieten of je blind te staren op een oplossing die compleet is achterhaald. Het programma van Lokaal Hengelo is dan ook dynamisch om ze snel mogelijk de standpunten te realiseren.

    Als je nog meer vragen hebt neem dan gerust contact op via ons contactformulier.