Nieuwe voorzitter LokaalHengelo

Tijdens de algemene ledenvergadering van LokaalHengelo stond de verkiezing van een nieuwe voorzitter op de agenda. Oud-voorzitter Edwin Oude Middendorp had vorig jaar al aangegeven af te treden omdat de functie slecht te combineren is met zijn internationaal ondernemerschap.
Daarop is er gezocht naar een opvolger. Tijdens de Algemene ledenvergadering is William ter Beek unaniem gekozen als nieuwe voorzitter. “William zal met vierkoppig bestuur de partij leiden en voorzien van nieuwe impulsen voorzien. Hij heeft veel ervaring in het politieke speelveld en werkt vanuit vertrouwen en de relatie” zegt Edwin Oude Middendorp. Hij wens William succes met zijn voorzitterschap.
Tijdens de algemene ledenvergadering nam ook Leo Janssen om persoonlijke omstandigheden afscheid van het bestuur van de partij. De komende tijd zal hij zijn tijd voornamelijk besteden aan zijn gezin. We willen Leo Janssen bedanken voor zijn in de fractie en bestuurlijk werk en zullen de komende weken in een klein gezelschap bestuurlijk afscheid nemen.