PERSOONLIJKE VERKLARING

Leden, fractie en bestuur

Beste mensen, vrienden,

Nadat ik kortgeleden schoon verklaard was wilde ik er meteen met volle bak weer tegen aan gaan. Dat past bij mij. Zo ben ik en zo kennen jullie mij. Ik was euforisch, op de avond van de begrotingsbehandeling in de gemeenteraad liep ik echter hard tegen mijn eigen grenzen aan.
Dat was niet de eerste keer. De afgelopen jaren is dit vaker gebeurd. Dankzij de goede en deskundige begeleiding van mijn behandelaars en de liefdevolle nimmer aflatende steun van mijn lieve vriendin Marlies heb ik telkens wanneer dit gebeurde, de veerkracht kunnen opbrengen om door te gaan.
Van mijn behandelaars heb ik echter een duidelijke, niet mis te verstane boodschap gekregen. Ik kan zo niet doorgaan zonder dat dit onverantwoorde risico’s met zich meebrengt. Daarom moet ik met pijn in mijn hart mijn werk als raadslid en fractievoorzitter van LokaalHengelo neerleggen.
Ik wil u allen bedanken voor het vertrouwen dat in mij gesteld is. Het is dankbaar maar ook verantwoordelijk werk. U mag van mij weten dat ik me daar altijd zeer bewust van ben geweest en dat dit besluit niet lichtzinnig is genomen. Er rest mij echter geen andere keuze.
Ik wens u allen, en de partij in het bijzonder het allerbeste toe voor de toekomst. Wij komen elkaar zeker nog tegen.

Good goan !

Gerrit Megelink